Otepää Maitsete nädal on taas tulekul

11.- 21. aprillil 2024 toimub Otepää piirkonna toitlustusasutustes taas Otepää Maitsete nädal „IseLoov". Kolmekäigulises menüüs pakub piiritut fantaasialendu kohalik tooraine ning tutvuda saab Otepää toidukohtade erinevate karakteritega. Erimenüü hinnaks on 28-34 eurot.

Menüüdest leiab põnevaid hõrgutisi – kala, kitse- ja lambaliha, hirve, parti, kana, veist.
 

Teid ootavad:
Ugandi Resto
GMP Pühajärve Restoran
Pühajärve Spa ja Puhkekeskus
Munaka Resto
Vidrike Külamaja
Edgari Trahter


Fotogalerii SIIT, fotod: Lauri Laan

Menüüd SIIT

 

Kohtumiseni Otepää Maitsetel!

NB! Broneeri laud!

Otepää Maitsed korraldajaks on Otepää Vallavalitsus koostöös piirkonna ettevõtjatega, toetab Otepää vald. Tegevuste elluviimist toetab meetme "Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine" tegevus "Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks" projekt nr. 2014-2020.5.04.19-0389 "Ettevõtlusaktiivsuse kasv Valgamaal". Investeeringut on toetanud EAFRD MAK 2014–2020 Leader-meetme raames ja Valgamaa Partnerluskogu.

 

 

Vaata lisa:
 
 
 

 

The highly successful food festival "Otepää Maitsed" (Flavours of Otepää) is coming again

The theme of the year 2023 is "IseLoov", which means that this year we let free all our  creative boundaries and introduce the uniqueness, originality and personality of Otepää's food places - restaurants offer their best 3-course special menu, with which they highlight the character of their place.

Participants of this autumn will be Ugandi Resto, Munaka resto, GMP Pühajärve restaurantPub of the Pühajärve Spa & Holiday Resort , Edgar TavernSangaste Rukki RestaurantVidrike Külamaja Resteaurant

The three-course menu inspired by Estonia and the winter capital Otepää can be tasted from October 12 to 22, 2023, if ordered in advance.

Photo: Lauri Laan

Menues:

Edgar Tavern
GMP Pühajärve restaurant
Munaka Resto
Pub of the Pühajärve Spa & Holiday Resort
Sangaste Rukki Restaurant
Ugandi Resto
Vidrike Külamaja Resteaurant