Otepää Maitsete nädal on taas tulekul

11.- 21. aprillil 2024 toimub Otepää piirkonna toitlustusasutustes taas Otepää Maitsete nädal „IseLoov". Kolmekäigulises menüüs pakub piiritut fantaasialendu kohalik tooraine ning tutvuda saab Otepää toidukohtade erinevate karakteritega. Erimenüü hinnaks on 28-34 eurot.

Menüüdest leiab põnevaid hõrgutisi – kala, kitse- ja lambaliha, hirve, parti, kana, veist.
 

Teid ootavad:
Ugandi Resto
GMP Pühajärve Restoran
Pühajärve Spa ja Puhkekeskus
Munaka Resto
Vidrike Külamaja
Edgari Trahter


Fotogalerii SIIT, fotod: Lauri Laan

Menüüd SIIT

 

Kohtumiseni Otepää Maitsetel!

NB! Broneeri laud!

Otepää Maitsed korraldajaks on Otepää Vallavalitsus koostöös piirkonna ettevõtjatega, toetab Otepää vald. Tegevuste elluviimist toetab meetme "Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine" tegevus "Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks" projekt nr. 2014-2020.5.04.19-0389 "Ettevõtlusaktiivsuse kasv Valgamaal". Investeeringut on toetanud EAFRD MAK 2014–2020 Leader-meetme raames ja Valgamaa Partnerluskogu.

 

 

Vaata lisa:
 
 
 

 

Toidufestival „Otepää Maitsed“ oli taaskord edukas

Juba traditsiooniks saanud toidukohtade festival „Otepää Maitsed" toimus 13.-23.aprillil 2023. „Otepää Maitseid" külastas kokku ligi 700 huvilise.

Sellel aastal võtsid toidufestivalist osa viis piirkonna toidukohta: Ugandi Resto, Pühajärve Spa&Puhkekeskus, Munaka Resto, GMP Pühajärve Restoran ja uue tulijana Edgari Trahter.

Nii kohalikust kui ka eksootilisemast toorainest inspireeritud erimenüü hinnaks oli 24-29 eurot. Festivali teemaks oli „IseLoov". Kõik toidukohad pakkusid selle hinna eest kolmekäigulist toiduelamust, kust võis leida nii kodumaist veist, kala, köögivilju kui ka eksootilisemaid konnakoibi. Kõikide toidukohtade personal valmistus  „Otepää Maitsete" hooajaks hoolega ette – käidi koolitustel inspiratsiooni ammutamas, et külalistele parimat pakkuda.

Külalistel oli võimalus hinnata roogi ja teenindust tagasisidelehtedel viie palli süsteemis. Road pälvisid kõik väga kõrge hinnangu. Eriliselt torkab silma toidukohtade kõrge teenindustase, seda oli kõrgelt hinnatud igas toidukohas. Külalised said ka teada anda, mida nad järgmisel korral maitsta sooviksid. Enamus külalisi oli tulnud Lõuna-Eestist, lähikonnast, paar neist oli pärit ka Harjumaalt.  

Kohtumiseni Otepääl juba sügisel!

 

Otepää Maitsed korraldajaks on Otepää Vallavalitsus koostöös piirkonna ettevõtjatega, toetab Otepää vald. Tegevuste elluviimist toetab meetme "Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine" tegevus "Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks" projekt nr. 2014-2020.5.04.19-0389 "Ettevõtlusaktiivsuse kasv Valgamaal". Investeeringut on toetanud EAFRD MAK 2014–2020 Leader-meetme raames ja Valgamaa Partnerluskogu.

 

Fotod: Lauri Laan, fotodel: Otepää Maitsete eriroad.

Edgari Trahter

 

GMP Pühajärve Restoran

 

Munaka Resto

Pühajärve Spa&Puhkekeskuse pubi

 

Ugandi Resto