« Tagasi

Otepää rahvusköökide aasta lõpetab India köök

Otepää 900. juubelile pühendatud rahvusköökide aasta on jõudnud lõpusirgele. GMP Clubhotel & Pühajärve restoranis saab 19.novembril kell 19.00 tutvuda eksootilise India köögiga. 
 
„Otepää juubeliaastale pühendatud rahvusköökide aasta on olnud üks igati huvitav ettevõtmine, mis on meile toonud rohkesti huvilisi," sõnas GMP Clubhotel & Pühajärve restorani juhataja Margus Mäll. „Selle aasta jooksul oleme pakkunud maitseelamusi Hispaania, Itaalia, Idamaade, USA ja Venemaa köögist."
India köögist räägib ja toitu serveerib peakokk Koit Uustalu. „India köögi eripäraks on kindlasti tugevad maitseained," märkis Koit Uustalu. „India rahvastikust moodustavad suure osa hindud, kes ei söö ei veiseliha ega ka sealiha. Seega koosnebki India rahvusköök peamiselt köögi- ja puuviljadest, kana ning lambalihast ja mereandidest."
 
Maalilise Pühajärve kaldal asuvat legendaarset GMP Clubhotel & Pühajärve restorani peetakse üheks Lõuna-Eesti parimaks ning stiilseimaks toitlustus- ja meelelahutuskohaks. Restoran on valitud neljal järjestikkusel aastal Eesti 50 parima restorani hulka.
 
Lisainfo ja kohtade reserveerimine:  www.clubhotel.ee restoran@gmp.ee +372 799 7000