Tule kolmapäeviti kohvihommikule!

Juba ammu oli idanenud mõte, et inimestel kes pole tööelus enam nii aktiivsed ja kel on rohkem vaba aega, oleks kokkusaamispaik, kus omavahel suhelda ja sisukalt aega veeta. Tänu Mariitta Jalassola eestvedamisele ja  Otepää vallavalitsuse toetamisele, sai mõte teoks.

 

Eelmise aasta novembris oli esimene kokkusaamine Otepää Noortekeskuses, kus kohal olid Otepää vallavanem Jaanus Barkala ja sotsiaalteenistuse juhataja Kristin Leht, kuulati ära kohalviibijate soovid ja ettepanekud. Nüüd on juba mitu korda koos käidud ja asja edasi arendatud ning toredalt aega veedetud. Toimus kohtumine Päästeameti töötajaga, kes jagas tarkusi, kuidas kriisideks paremini valmis olla. Kuna 2023 on Kultuuriministeeriumi poolt kuulutatud liikumisaastaks, siis ka meie kohtumistel kulub 15 minutit kehalistele harjutustele. Lisaks on noortekeskuses võimalus kätt proovida erinevates mängudes nagu lauajalgpall, koroona, lauatennis jne. 

 

Edaspidi on plaanis kohtumised huvitavate inimestega, erinevad loomingulised tegevused (akrüülmaalimine) ning jätkuvalt on oodatud ettepanekud, mida veel ette võtta.   Juba  praegu võib aga öelda, et kokku on saanud grupp elurõõmsaid inimesi. Sellised kohtumised laiendavad silmaringi, annavad positiivset energiat ja toovad vaheldust igapäevaellu.

 

Ootame kõiki uusi huvilisi igal kolmapäeval kell 10.00 Otepää Noortekeskusesse meiega liituma  sõltumata vanusest, oodatud on ka mehed, et hubases  noortekeskuses juua tass kohvi ja sisukalt aega veeta.

 

 

Kohvihommikutel osaleja Mairi Järviste

 

Foto: Monika Otrokova