Otepää Maitsed pakuvad piiritut fantaasialendu

Otepääl menukaks osutunud toidufestival  Otepää Maitsed tuleb taas 6.-16. oktoobril  2022. Sellel aasta alateemaks on „Iseloov", erimenüü hinnaks on 19-29 eurot.

Sel aastal tõuseb Otepää Maitsed esile teiste samalaadsete ürituste seast sellepoolest, et nagu maitsete nädala alateemagi "Iseloov" ütleb, siis Otepääl on sel aastal kasutatud piiritut fantaasiat roogade valmistamisel. Roogade eelmaitsmisel oli näha kokkade ja toidukohtade erinevaid karaktereid ja fantaasialende. Kõik toidukohad on teinud tublit tööd ja hoiavad piirkonna toiduelamuste taset kõrgel.

„Tegu on igati tänuväärt sündmusega, lisaks Otepää headele spordivõimalustele on tuntust kogunud ka Otepää head restoranid. Otepää Maitsete raames on külalistel hea võimalus taskukohase hinnaga saada osa pakutavast suurepärasest maitsevalikust," ütles Otepää vallavanem Jaanus Barkala.

„Toidusõbrad saavad külastuskohti valida nii rahakoti kui põnevate maitsete järgi. Kokad on oma menüüdesse valinud teiste seas hirve- ja veiseliha, seeni, rukkikama, kõrvitsat ja ebaküdooniat, astelpaju, ploome ja palju muudki põnevat. Ootame kõiki Otepääle nautima maitseid ja imeilusaid sügisilmasid!" lisas Otepää Maitsete projektijuht Mailis Siilbek.

 

Toidufestivalil „Otepää Maitsed/Iseloov" osalevad viis piirkonna toidukohta: GMP Pühajärve restoran, Ugandi Resto, Pühajärve SPA&Puhkekeskus, Sangaste Rukki Maja ja uustulnukana Munaka Resto. NB! Lauad palume broneerida vähemalt 24 h ette.

Otepää Maitsed toimub juba kolmandat korda, eelmistel kordadel külastas toidukohti üle 1000 huvilise.

Otepää Maitsed/Iseloov korraldajaks on Otepää vald koostöös piirkonna ettevõtjatega, toetavad Otepää vald, Valgamaa Arenguagentuur PATEE programmist ja Valgamaa Partnerluskogu LEADER projektist „ Otepää ettevõtete koostöövõrgustik", Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfond: Euroopa investeeringud maapiirkondadesse.

Vaata lisa: FB Otepää Maitsed, või Otepää valla koduleht: www.otepaa.ee