Otepääl avati Olerexi teenindusjaam

Juuni lõpul avati Otepääl, Tartu maantee ja Palupera ristmiku lähedal teenindusjaam, mis on Eesti suurima kütuste jaemüüja Olerexi jaoks sajas tankla.

 

Olerexi Otepää teenindusjaamas on suur teenindussaal, avar puhkeala, laia valikuga toidu- ja esmatarbepood. Lisaks saab toitu ette tellida  ettetellimiskioskist.  Tanklas on müügil kütustest B95 ja B98 bensiin, diislikütus, eridiisel, kütuselisand AdBlue ja LPG autogaas. Auto saab puhtaks automaatses autopesulas. Olerexi teenindusjaam on avatud 24 tundi ning siit saab pangakaardiga sularaha välja võtta. Kohapeal on võimalik teha endale kliendikaart.

Olerexi omanik Andres Linnas märkis, et tankla sai püsti väga kiiresti. „Soovin tänada nii ehitajat, kui ka Otepää vallavalitsust ja vallarahvast, et saime tankla kiiresti valmis, toetust oli kohe tunda," lisas Andres Linnas.

Hele-Mai Luik, Lõuna piirkonna juht ütles, et tankla on väga hästi vastu võetud: „Juuli lõpul avasime uksed ja need paar nädalat on olnud külalisterohked – on käinud nii välismaa turiste, kohalikke, kui ka Eesti inimesi. Ootame kõiki meie teenindusjaama külastama!"

„Uus tankla asub väga hea koha peal – kohe sissesõidul Otepääle. Nüüd on Otepääl kolm tanklat ning nii mõnigi naljahammas on Otepääd tanklapealinnaks kutsuma hakanud," sõnas Otepää vallavanem Jaanus Barkala. „Arvan, et see „tanklarohkus" teeb Otepääle ainult head – on olemas suurem valikuvõimalus."

Uue teenindusjaama avamisel võtsid sõna veel ka Olerexi esindaja Aivo Pärn, arhitekt Uko Künnap, advokaat Aivar Pilv ja Olerexi piirkonna kaubandusjuht Anne Veiksaar.

Olerexi koha peal asunud hoonetel on olnud värvikas ajalugu. Kinnistu endise omaniku Raivo Kalda andmeil ehitati siia 1931. aastal koolimaja. 1941. aasta juuniküüditamise ajal koguti piirkonna inimesed siia Siberisse saatmiseks kokku. 1944. aastal hoone põles. 60-ndatel oli siin kino „Turist", 90-ndatel ööklubi „Comeback" ja nüüd tankla. 


Otepää Olerexi teenindusjaama on planeeritud töökohad 12-le inimesele, kellest suur osa on kas Otepää või lähipiirkonna inimesed. 

 

Fotogalerii SIIT