Täiendavad meetmed koroonaviiruse leviku tõkestamiseks

Koroonaviiruse leviku olukord Eestis on väga tõsine. Viiruse leviku pidurdamiseks ning nakatumiste vähendamiseks hakkavad alates 1. märtsist üle Eesti kehtima täiendavad meetmed.
 
Üldhariduskoolides, kutsekoolides ja kõrgkoolides jätkub kuni märtsi lõpuni distantsõpe. Piirangut ei kohaldata üldhariduskoolide 1.–4. klassi õpilastele, samuti hariduslike tugiteenuste ja konsultatsioonide osutamisele.
 
Avalike ürituste korraldamise siseruumides on keelatud, sealhulgas ei ole alates märtsist neli nädalat lubatud kinoseansid, kontserdid, teatrietendused ja konverentsid. Spaad, saunad, veekeskused ja ujulad jäävad kinni, lubatud on sportimine individuaaltegevusena.
 
 Välitingimustes on avalikud üritused ja avalikud koosolekud lubatud, kui on tagatud osalejate arv kuni 10 inimest rühmas ning tagatud peab olema, et kokku ei puututa teiste rühmadega. Avalikke üritusi ei tohi korraldada ajavahemikus kella 22.00-st kuni 06.00-ni.
 
Toitlustuskohad peavad kohapeal teeninduseks sulgema uksed õhtul kella 18-st, kehtib 2+2 reegel ning 50% täituvuse nõue.

 

Stenbocki maja