Tulekul on ettevõtlusnädal „Avasta ettevõtlikkuse valem!"

Traditsiooniline üle-eestiline Ettevõtlusnädal „Avasta ettevõtlikkuse valem!" toimub sel aastal 5.-11. oktoobril 2020. 

Ettevõtlusnädala raames toimub tänavu pea 200 temaatilist üritust. Kõikides Eesti maakondades korraldatakse ettevõtlusega alustama julgustavaid veebiseminare, konverentse, töötubasid ning muudes formaatides üritusi. Suurem osa neist on osalejate jaoks tasuta!

Ettevõtlusnädalal pakutavaga programmiga saab tutvuda ja üritustele registreeruda veebilehel https://ettevotlusnadal.ee/

Valgamaaga seonduvad sündmused ja registreerimine: https://ettevotlusnadal.ee/uritused/valga/

„Ettevõtlusnädala eesmärk on inspireerida ja julgustada inimesi enda ideid ellu viima, olgu selleks näiteks äriga alustamine, e-poe loomine või mõne uue põneva tootega turule tulemine," rääkis Huul. „Selleks, et jõuda ühel päeval oma unistuste täitumiseni, tuleb hakata samm-sammu haaval valitud suunas liikuma. Ettevõtlusnädal annab selleks väga hea stardipaku," lisas Huul.

„Tänavusel Ettevõtlusnädalal tutvustame viise, kuidas olla ettevõtlikum ja nutikam, seetõttu on üheks fookuseks ka e-kaubandus, sest just tänu veebipõhistele lahendustele õnnestus paljudel ettevõtjatel sel aastal koroonakriisi kiuste oma tegevust jätkata või isegi uuele tasemele viia," sõnas Maakondlike Arenduskeskuste võrgustiku juhatuse liige Andres Huul.

Ettevõtlusnädalat korraldavad maakondlikud arenduskeskused juba 15. korda ning see viiakse läbi kõigis 15 maakonnas.

Ettevõtlusnädal viiakse ellu Euroopa Regionaalarengu Fondi toel.

SA Valgamaa Arenguagentuur