« Tagasi

GMP Pühajärve Restoranis pakutakse maffiaõhtusööki

29. aprillil on GMP Pühajärve Restoranis maffiaõhtusöögi aeg. Maffiaajastust räägib ja toitu serveerib peakokk Koit Uustalu.
 
GMP Pühajärve Restoranis ei lenda küll sellel päeval kuulid aga põnevaks läheb siiski – külastajad saavad maitsta sedasama, mida kõige tuntuim gangster ennesõjaaegses Ameerikas Al Capone armastas süüa. Itaalia immigrantide peres sündinud Al Capone lemmikuks olid valdavalt Itaalia road – pasta, mereannid, liha. 
„Alustame mereandide ja vitello tonnatoga, see on Itaalia-pärane külm, vasikalihast eelroog kapparite ja tuunikalakastmega," selgitas Koit Uustalu. „Loomulikult ei puudu laual pasta, mis oli Al Capone üks lemmikroogasid. Lisaks on kohal ka Eesti tuntuim sigarispets Indrek Kant, kes maffiameeste sigariharjumusest räägib"
 
2017. aasta on GMP Pühajärve restoranis maitserännakute aasta. Kulinaarse ajamasina abil saavad külastajad märtsist novembrini osa erinevate ajastute roogadest ja lauakommetest. Õhtusöögid algavad kell 19.00.
Lisainfo ja kohtade reserveerimine:  www.clubhotel.ee restoran@gmp.ee +372 799 7000