« Tagasi

Otepää juubeliaasta jätkub Itaalia rahvusköögiga

2016. aastal tähistab Otepää 900. aasta möödumist esmamainimisest Novgorodi kroonikates. Selle aasta märtsis alustas GMP Clubhotel & Pühajärve restoran Otepää juubeli auks rahvusköökide aastaga. 24.septembril kell 19.00 saavad huvilised nautida Itaalia rahvuskööki.
 
GMP Clubhotel & Pühajärve restorani juhataja Margus Mäll ütles, et juubeliaasta rahvusköökide õhtud algasid märtsis Hispaania köögiga, seejärel sai aprillikuus proovida Idamaade kööki, maikuus USA rahvuskööki. Suvekuudel tehti väike paus ning nüüd jätkatakse Itaalia, Venemaa ja India köökide tutvustamisega.
 
Itaalia köögi eripäradest räägib ja toitu serveerib restorani peakokk Koit Uustalu. „Itaalia köök on meile andud pastatoidud, pitsad, oliivõli, parmesani juustu, erinevad veinid ja mereannid ning palju muud," selgitas peakokk Koit Uustalu. „Itaalia rahvusköögi õhtul saab nautida paremaid maitseid, mida sai Itaalias õppimas olles proovitud."
 
Maalilise Pühajärve kaldal asuvat legendaarset GMP Clubhotel & Pühajärve restorani peetakse üheks Lõuna-Eesti parimaks ning stiilseimaks toitlustus- ja meelelahutuskohaks. Restoran on valitud neljal järjestikkusel aastal Eesti 50 parima restorani hulka.
 
Lisainfo ja kohtade reserveerimine:  www.clubhotel.ee restoran@gmp.ee +372 799 7000
 
Fotol: peakokk Koit Uustalu, foto: Lauri Laan